Sport: neked mit jelent? - Sporttárs

2011.09.05.
14:50

Írta: Sporttárs

Sport: neked mit jelent?

A sport mindenki számára mást jelent:
Van, aki csak kipipál egy edzést, mert szerepel a tervében.
Van, akinek kellemes hétvégi, közös baráti program, a kikapcsolódás és a pihenés része.
Vannak igazi sportrajongók, akik számára egyenesen a mindennapok része, olyan, mint a levegő, ami nélkül nem is tudnak létezni (ilyen vagyok én is, kapom is érte az ívet a csajomtól). És vannak a hivatásosok: azok a kiváltságosok, akiknek a szenvedélyük egyben a megélhetésük forrása is.

Mindenki más okból és más céllal kezd el sportolni. Egy biztos, a profik követendő példaként állnak a kezdők előtt. Példaképek ők, akik a rendszeres, kitartó, olykor erőn felüli munkával elért sikert képviselik, egy olyan világot, ahol minden tiszta és egyszerű: küzdj és meglesz az eredménye.

Sajnos, a helyzet mégsem mindig egyszerű: a „győzzön a jobbik” elv nem ér semmit, ha a meccs kimenetelét előre eldöntik. És ez ráadásul mennyire bosszantó is...
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporttars.blog.hu/api/trackback/id/tr943204253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása