Gondok vannak a korsárlabda táján is? - Sporttárs

Nem, ezzel nem az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA pillanatnyi „lockout”-jára gondolok – bár az sem tesz jót a játék megítélésének a Nagy Vízen túl –, sokkal inkább a fogadási csalásokról megjelenő hírekre. 

 

Ez a történet az egyetemi sport világából származik, ez az apró részlet pedig azért mellbevágó, mert – a közhiedelem szerint – az NCAA küzdelemsorozatai az őszinteség és az emberközeliség jegyében zajlanak.A nézők által szavazott bizalommal azonban páran visszaéltek. A hírek szerint Brandon Johnson, a San Diego Egyetem csapatának 24 (!!) éves játékosa, Brandon Dowdy, a 22 (!!) éves egykori játékos, Thaddeus Brown egykori segédedző (32) és társaik egész komolyan űzték az ipart: a fogadási csalásokból származó sikerdíjukat marihuána terjesztéséből származó profittal is megfejelték, így már volt miből megkenni játékosokat.

 

Az urak jelen pillanatban az FBI nyomozásának eredményére várnak, őrizetben. Én meg azt remélem, hogy az ilyen fiatal, és tényleg minden szempontból nagy jövő előtt álló kölyköknek legközelebb lesz annyi eszük, hogy nem dobnak el maguktól minden további lehetőséget egy rövidtávú és kétes haszon reményében..

 

Szólj hozzá!
· 2 trackback

Címkék: fbi kosárlabda bunda brandon johnson brandon dowdy thaddeus brown sdu

A bejegyzés trackback címe:

https://sporttars.blog.hu/api/trackback/id/tr363389139

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit várhatunk 2012-ben 2011.12.02. 11:01:41

Éhen halunk 2012-ben? Az Internetes munka is egy nagy ámítás? A 2012-es év jelmondata: „Ember küzdj és bízva bízzál”???

Trackback: Weboldal bérlés kontra weboldalkészítés 2011.12.01. 10:30:03

Több százezer forint egy weboldal indítása, vagy egy új rablás az üzleti pályán? Kinek a pénzére pályáznak a weboldalszerkesztők?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása