Ligakupa vs. Tippmix - Sporttárs

2011.10.07.
11:22

Írta: Sporttárs

Ligakupa vs. Tippmix

A bundára mint a sportot fenyegető veszélyre hívja fel a figyelmet a Szerencsejáték Zrt. legújabb – épp zajló – kampánya is, ami úgy tűnik, elérte a célját: vitát indított az egyik „szomszédos” felületen. A szerző abszolút a lényegre tapint, mert ez az, amit a felelős fogadásszervezés jelent: ha egyáltalán felmerül a gyanú, inkább kihagyják, legyen akár túlzottnak is tűnő az óvatosság. 

Olyan eseménysorozatról van szó ugyanis, ami komoly téttel nem bír, és ezt a csapatok akarva-akaratlanul kinyilvánítják azáltal, hogy az NB I-ben pályára lépők, az ott alapembernek számítók még csak a stadion közelébe sem mennek, sőt, legtöbbször a másodedzők irányítják a 16-17 éves fiatalok között zajló mérkőzéseket. 
A csapatok vezetői a sorozatot a kísérletezés terepének tekintik. Olyan játékosoknak biztosítanak lehetőséget, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy az alapcsapat közelébe kerülhetnek: próbajátékon levők, sérülésből visszatérők, fiatal tehetségek és cserejátékosok.  
Hogy lehetne hát itt valódi tétről beszélni?

Szólj hozzá!

Címkék: ligakupa bunda

A bejegyzés trackback címe:

https://sporttars.blog.hu/api/trackback/id/tr263284621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása